top of page
150nz5_4784© maaike petri fotografie.jpg

SAMEN
STERKER

Als bruidsfotograaf kom ik hele leuke mensen tegen. Niet alleen mijn bruidsparen, maar ook fijne mensen die samen met mij dingen mooier en makkelijker maken of een passie hebben voor hun vak!

164_mpf4532© maaike petri fotografie.jpg

SECOND SHOOTER

De droom van elke fotograaf? De tijd om op twee plekken tegelijk te zijn. Om een jurk te stylen én het make-up moment fotograferen. Om bij de first look jouw reactie en die van je partner vast te leggen. Wil je dit soort beelden in je reportage? Dan neem ik graag een van mijn vaste second shooters mee: professionals met oog voor kwaliteit, beeld en verhaal. Voor een paar uur of een hele dag. Samen missen we geen #mooiment.

netwerk 1
119_mpf9644© maaike petri fotografie.jpg

VIDEOGRAAF

Niet alleen een second shooter ook een videograaf kan een toevoeging zijn tijdens jullie dag. Dat kan een oom zijn die met zijn camera op statief de ceremonie filmt of een superprof die heel filmisch werkt. Zelf heb ik videografen in mijn netwerk die aansluiten bij mijn stijl; het echie, op zijn mooist. Informeer naar de mogelijkheden. 

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
475dji_0424© maaike petri fotografie inge.jpg

DRONEFOTOGRAFIE

Een omhelzing vanuit vogelperspectief tijdens jullie loveshoot én een unieke view op jullie trouwceremonie: dronefotografie. Als de omstandigheden het toelaten, is ook deze vorm van fotografie toe te voegen aan jullie pakket. Altijd wel in combinatie met een second shooter, want ik kan niet op twee plekken tegelijk zijn...

netwerk 2
IMG_0800.jpeg

#MOOIMENT FOTOBOEK

Hoe vertaal je honderden losse foto's tot een samenhangend verhaal over jullie dag? Met aandacht en liefde! Met de kennis vanuit mijn tijdschrift achtergrond stel ik jullie album samen. In deze #mooiment boeken vertel ik jullie verhaal. Van handig harmonicaboekje tot luxe koffietafelboek met customized bewaarbox en inscriptie: vraag naar de mogelijkheden die ik bij diverse aanbieders kan laten uitwerken.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
netwerk 3
165_mpf3573© maaike petri fotografie.jpg

NOG MEER NETWERK

Een taart met frambozen-champagnevulling? Bloemen in urban jungle style? Een groene trouwtuin met optie om naar een glazen serre te verhuizen als het regent? Durf te vragen en misschien heb ik in mijn netwerk wel nét die bloemist, patissier, mua, weddingplanner, trouw- of fotolocatie zitten, die jullie dag geweldig maakt!

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
bottom of page