top of page
106_mpf3397© maaike petri fotografie.jpg

ZOEK & VIND #MOOIMENTEN

Jullie verhaal, jullie dag, jullie foto's, jullie herinnering. Samen zorgen we  ervoor dat jullie genieten van de dag en dat terugzien in  de foto's.

108_mpf4323© maaike petri fotografie.jpg

JULLIE VERHAAL

De locatie, de gasten, de bloemen: al die keuzes  zijn onderdeel van jullie verhaal. Dat verhaal wil ik graag horen. Tijdens mijn (online) keukentafelgesprekken praten we over wat jullie belangrijk vinden. Zo weet ik waar ik op de grote dag op moet letten. En jullie? Jullie genieten gewoon van elkaar, dan volgen de #mooimenten vanzelf.

BRUIDSREPORTAGE
110_mpf7085© maaike petri fotografie.jpg

JULLIE DAG

Het is jullie dag, dus jullie bepalen je comfortzone. Een loveshoot met de hond? Te gek! Urenlang poseren? Niet nodig. Privacy bij het aankleedmoment? Prima. Tijdens mijn (online) keukentafelgesprekken bespreken we hoe jullie denken dat 'het heurt' en hoe jullie het zelf zouden willen. Met die info kan ik de dag 'laten gebeuren' en kunnen jullie jezelf zijn. Mijn #mooimenten fotografeer ik vooral als jullie het niet doorhebben.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
_MPF2112 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

JULLIE FOTO'S

Met jullie verhaal in mijn achterhoofd fotografeer ik jullie dag. De roze Cadillac, omdat zij van roze en hij van Flodder houdt. De stevenootjes, die haar moeder ook in het boeket had. Of met extra aandacht voor familie uit het buitenland. Hoe meer ik weet, hoe beter ik jullie #mooimenten kan vangen.

C765938E-03A0-4118-A1EF-DD33E92CBC06.jpeg

JULLIE HERINNERING

Uit een stapel schijnbaar losse foto's vat ik het verhaal van jullie dag samen in een luxe #mooiment fotoboek. Zo tover ik de dag waar jullie zolang naartoe hebben geleefd - en die voorbij vlóóg - om tot een blijvende herinnering met jullie mooiste momenten. Jullie verhaal, jullie dag, jullie foto's, jullie herinnering. 

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
bottom of page