_MPF8256 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

SEAL THE DEAL

Betaal jij voor foto's of investeer je in een herinnering?

 

PAKKET KATOEN

€ 950,-

Met dit basic pakket investeren jullie in een korte, professionele bruidsreportage van jullie Dag. Ik vind dat mijn beeldreportages haalbaar moeten zijn voor iedereen, die snapt dat je ergens tijd en liefde in moet steken om er iets kwalitatief moois van te maken. Net zoals je tijd en liefde stopt in het halen van jullie katoenen huwelijksverjaardag...

marianne-krohn-RNqZbnBnMQk-unsplash_edited.jpg
WEB  HOME42.jpg

PAKKET ZILVER

€ 1695,

De 9 uur fotografie in dit klassieke pakket biedt jullie genoeg tijd om een groot deel van de dag vast te leggen en deze onvergetelijke dag te delen met jullie dierbaren. Naast een #mooimenten boek voor jullie zelf, vind je in dit pakket twee extra #mooimenten boeken, als cadeau voor bijvoorbeeld ouders, de ceremoniemeester of getuigen. Natuurlijk ontvangen jullie ook een link naar jullie persoonlijke lookbook die jullie kunnen delen met vrienden familie. Zo wordt jullie herinnering er een met een zilveren randje!

 
prijs bruidsfotografie

€1695,-

ZILVER

MEEST

  GEKOZEN  

PAKKET PAREL

€ 2895,-

Zonder dat je het doorhebt, investeert een oester tijd in het maken van de parel. Laagje voor laagje vormt hij een zandkorrel om tot een luxe sieraad. Fascinerend! Je ziet vast de overeenkomsten: met dit pakket maken we tijd en ruimte voor jullie verhaal. Door een second shooter mee te nemen, creëren we rust en bouwen we de #mooimenten om tot een unieke herinnering in de vorm van een luxe album met robuuste bewaardoos.

WEB  HOME48.jpg
 


"We pakken de foto's er regelmatig bij en genieten dan weer van onze prachtige dag!"
- Lisa & Fred

 
WEB  HOME44.jpg

#MOOIMENTEN BOEK & LUXE ALBUMS

v.a. € 395,-

In al mijn pakketten vinden jullie minimaal één #mooimenten boek, waarin ik jullie verhaal vertel. Een herinnering om mee naar het werk te nemen, cadeau te geven aan iemand die belangrijk was op De Dag of er misschien niet bij kon zijn.

Minstens zo mooi, maar minder snel in je tas te stoppen, zijn mijn sjieke albums. Deze luxe koffietafelboeken stel ik met zorg samen vanuit mijn journalistieke achtergrond. Ik lever ze af met een stevige bewaarbox en -tips, waarmee je het album in topconditie houdt. Enne, bijbestellen of upgrades zijn altijd mogelijk!

VIDEOGRAAF

Wij maken een after movie die je lijst voor movienight in de war schopt. 

SECOND SHOOTER

Vier ogen zien meer dan twee. Mis geen #mooiment! 

#MOOIMENT FOTOWANDELING

Verloofd? Op zoek naar een tof kado? Maak een #mooiment fotowandeling.