top of page
_MPF8256 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

SEAL THE DEAL

Betalen jullie voor een stapel foto's of investeren jullie in een herinnering? Bekijk mijn pakketten of neem contact op en klik hier voor een fotografie-offerte op maat.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
marianne-krohn-RNqZbnBnMQk-unsplash_edited_edited.jpg

PAKKET KATOEN

LEKKER BASIC | € 995,- 

Met dit basic pakket investeren jullie in professionele fotografie op jullie dag. Ik vind dat mijn bruidsreportages haalbaar moeten zijn voor iedereen die snapt dat er tijd en liefde zit in het maken ervan. Op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding en nabewerking.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
1A PAKKET KATOEN
IMG_7112_edited.jpg

PAKKET ZILVER

MEESTGEKOZEN | € 1950,- 

Net als zilver is dit klassieke pakket met 9 uur fotografie veelzijdig en tijdloos. Het biedt jullie genoeg tijd om een groot deel van de dag vast te leggen en de #mooimenten terug te zien in een mooi, stevig fotoboek. Dit is een herinnering met een zilveren randje!

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
1B PAKKET ZILVER
IMG_7106_edited.jpg

PAKKET PAREL

MET SECOND SHOOTER | € 3099,- 

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Net als de oester, die laag voor laag een zandkorrel omtovert tot een parel. Door een second shooter mee te nemen, creëer ik rust en maken we tijd voor jullie verhaal. Zo zie je dag terug uit meerdere hoeken als je terugbladert in jullie unieke #mooiment fotoboek.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
1C PAKKET PAREL
011_mpf9117© maaike petri fotografie.jpg

PAKKET DIAMANT

MET VIDEOGRAAF | € 4450,- 

'Shine bright like a diamond'! Niet alleen in jullie eigen #mooiment fotoboek maar ook in jullie eigen aftermovie. Samen met een videograaf leg ik jullie unieke dag vast. Deze sfeervideo en dit luxe foto-album maken de herinnering aan jullie #mooimenten compleet.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
1D PAKKET DIAMANT
bottom of page