top of page
211105 LOTTEDONNY 004_MPF3742 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

#MOOIMENTEN MAKEN WE SAMEN

Bruidsreportages maken die zó in een magazine kunnen. Verhalen vertellen in woord en beeld: dat is mijn kracht.

004_mpf6470© maaike petri fotografie.jpg

VLINDEREN

Als vlieg op de muur, of liever als fladderende vlinder, registreer en fotografeer ik de dag. De blikken, de knuffels, de tranen: ik zie ze. Soms zonder dat jullie ze zien. Continu sta ik 'aan' en fotografeer, zonder jullie te vertellen hoe je moet kijken of waar je moet staan. Ik vlinder rond. Ik registreer de dag zoals ie is. Het echie, maar dan op zijn mooist.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
WERKWIJZE
155_MPF5333© Maaike Petri Fotografie ©Maaike Petri Fotografie.jpg

RELAXTE LOVESHOOT

Kortom, vergeet mij en mijn camera en geniet. Die #mooimenten gebeuren wel! Alleen tijdens de loveshoot neem ik de touwtjes in handen. Ik gebruik de interactietechniek Moment Design om jullie met elkaar in contact te brengen. Als jullie samen lol hebben, krijg ik de mooie, natuurlijke, liefdevolle foto's, waar ik bekend om sta.

_MPF8348 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

KEUKENTAFELGESPREK

Om jullie #mooimenten te vinden, zoek ik altijd eerst naar de klik. Daarom leer ik jullie graag vooraf al beter kennen. Dit doe ik met mijn (online) keukentafelgesprekken. Alles wat jullie mij vertellen, neem ik mee de dag in. Het liefst met een flinke dosis humor, want als jullie je bij mij op je gemak voelen, is de helft van de foto al gelukt.

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
bottom of page