ZOEK NAAR #MOOIMENTEN

"Oma, kijk eens deze kant op?" Klik. Met die portretfoto maakte De Kleindochter een Tinder-account aan voor De Oma; ze kon immers wel wat gezelschap gebruiken in haar single bestaan, en ja, hoor: raak! Twee jaar later trouwde De Oma met De Nieuwe Liefde, uiteraard met De Kleindochter aan haar zij. Door de dag heen, houd ik de bijzondere band tussen die twee extra in de gaten en dat levert mooie beelden voor de bruidsreportage op. Vrolijk, emotioneel en liefdevol: een herinnering voor het leven! 

#STORYTELLING

_MPF8348 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

(BUTTER) FLY
ON THE WALL

Verhalen vertellen en verbeelden. Bruidseportages met een journalistiek tintje: dat is mijn kracht. Als vlieg op de muur, of liever als rondfladderende vlinder, registreer en fotografeer ik De Dag: een kind dat van de taart snoept, de getuige die een traan wegpinkt, de omhelzing van De Moeder. Ik zie het. Soms zonder dat jullie het zien. Continu sta ik 'aan' en fotografeer, zonder jullie te vertellen hoe je moet kijken of waar je moet staan. Kortom, vergeet de camera en doe je ding. Zo krijg ik als bruidsfotograaf de meest natuurlijke foto's en kunnen jullie genieten van De Dag. 

"Ik voel me een vlinder: ik fladder rond en registreer wat gebeurt, zonder me met de dag te bemoeien. Alleen bij de loveshoot help ik jullie relaxen en zodat je je écht jezelf voelt."
- Maaike Petri

1/5
1/4
1/4

SAMEN AAN JOUW KEUKENTAFEL

Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn en De Dag zoals ie is. Maar dan op zijn mooist. Om dat te bereiken leer ik jullie graag eerst kennen. Dat doe ik met mijn keukentafel gesprekken. We nemen de planning door, de locaties, de opties voor als het regent, de belangrijke gasten,  maar we praten ook over wie jullie zijn, hoe jullie in het leven staan en wat jullie willen. Of juist niet. Jullie bepalen de  comfortzone! Door verwachtingen vooraf uit te spreken, gaan we zonder stress en met een flinke dosis humor De Dag in en dat geeft een boost aan jullie bruidsreportage!

139_MPF5222© Maaike Petri Fotografie ©Maaike Petri Fotografie.jpg
_MPF3053 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

HOW TO KEEP IT NATURAL?

Tijdens De Dag laat ik jullie zoveel mogelijk jullie zelf zijn en genieten. Die #mooimenten gebeuren toch wel, misschien wel juíst als jullie relaxed zijn; daarvoor hoef ik niet de hele tijd te roepen 'Kijk eens naar mij!' Jullie moeten mij, de bruidsfotograaf, een beetje vergeten. Alleen tijdens de loveshoot pak ik de leiding, want ik snap dat het lastig is om je draai te vinden als je in het middelpunt van de belangstelling staat met een camera op je neus. Mijn kracht is om jullie op dat moment met elkaar te laten zijn, zodat jullie mij en mijn camera vergeten. Met de 'How to keep it real?'-methodiek doorbreek ik de spanning en zet jullie als jezelf op de foto. Op z'n mooist. 

KATOEN PAKKET

Een basic pakket voor iedereen die wil investeren in een bruidsreportage.

ZILVER PAKKET

Deel De Dag met jullie dierbaren. Verras hen met een #mooiment boek.

PAREL PAKKET

Alle  #mooimenten samen in een sjiek album? Bekijk dit luxe pakket.