top of page
125_mpf9684© maaike petri fotografie.jpg

#MOOIMENTEN
IN BEELD

Hoe ziet jullie dag eruit? Klassiek? Vintage? Hip? Ontspannen? Laat elke bruiloft je inspireren, maar kies je eigen weg.

211112 LINDAYORICK024_MPF4869 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

MORNING, SUNSHINE

Rise and shine, happy people! Misschien hebben jullie samen op de locatie geslapen of heel traditioneel apart. De visagist, kapper en bruidsfotograaf druppelen binnen, terwijl de ceremoniemeester de locatie versiert. Het bruist in je buik en om je heen. Auto, ringen, bloemen: present. Een laatste check voor je je jurk aantrekt of het gevecht aangaat met die stropdas die je eigenlijk nooit draagt...

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
dag in beeld 0
_MPF3928 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

JULLIE FIRST LOOK

Terwijl je nog snel een geurtje opspuit, hoor je geroezemoes van buiten. Daar komt je Grote Liefde. Misschien belt hij traditioneel aan, ontmoeten jullie elkaar op de plek van de loveshoot of zien jullie elkaar pas voor het eerst tijdens de ceremonie. Waar je ook bent: geniet van dat eerste moment samen! Liefde, verwondering, blijdschap... neem er de tijd voor. 

Dag in beeld 1
078_mpf3265© maaike petri fotografie.jpg

HEEL EVEN SAMEN

Wist je dat de loveshoot eigenlijk het enige moment is dat jullie even helemaal alleen zijn op deze bijzondere dag? Oké, ik ben er natuurlijk bij... maar jullie zijn vooral samen op een mooie plek, jullie zijn verliefd en jullie stralen. Sta daar eens even bij stil! Ik zorg ervoor dat jullie écht even tijd voor elkaar kunnen maken, want voor je het weet, slokt je gezelschap jullie op....

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
123_mpf2452© maaike petri fotografie kopie.jpg

GROOTSE ENTREE

De ontspannen vrolijkheid van de loveshoot is voorbij. Tijd voor de ceremonie. Misschien rijd je met een klassieker naar de kerk, met een bakfiets naar een wijngaard of met een sportwagen naar een kasteel. Waar je ook gaat, die plek is versierd voor jullie en de mensen van wie jullie houden, staan daar op jullie te wachten om de dag mee te beleven.

dag in beeld 2
211105 LOTTEDONNY 072_MPF2389 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

MOMENT SUPRÊME

De spanning stijgt. Neem de verwachtingsvolle, blije gezichten van jullie familie en vrienden in je op. Zenuwachtig gegiechel verandert in een gulle lach als de Babs jullie lovestory vertelt. Knipoog naar je moeder, knijp je liefde in de hand en maak je niet druk als de hond er met de ringen vandoor gaat. Dit is jullie moment: alles valt op zijn plek. 

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
222_mpf5824© maaike petri fotografie kopie.jpg

TOOST & TAART

Getrouwd... Tijd voor een toost! Pop it like pink champagne en kies voor een stijlvolle sabrage om de champagnefles te openen! Misschien is dit wel een mooi moment om jullie familie en vrienden welkom te heten en met hen te kletsen. Jullie staan hoe dan ook in het middelpunt. Tenminste... totdat die overheerlijke taart wordt aangesneden!

dag in beeld 3
404_mpf2995© maaike petri fotografie kopie.jpg

HANDJES DE LUCHT IN

Een openingsdans die jullie samen online hebben ingestudeerd. Een open podium voor je vrienden. Een giga coverband of juist een DJ... Zodra de zon onder is, gaan de handjes de lucht in op jullie favoriete beats. Wedden dat niemand aan de kant blijft zitten? Go and dance the night away!

Icoon_Hartje_Roze&Blauw_PNG.png
bottom of page