NO MORE NETFLIX

Jullie trouwvideo: de beste romkom ever!

 

JULLIE MOOIE DAG: THE AFTER MOVIE 

"I'm just a girl standing in front of a boy asking him to love her..." Ja, Notting Hill; het is en blijft één van mijn all time favourite romkoms. Natuurlijk, een after movie van jullie bruiloft is niet te vergelijken met een anderhalf uur durende blockbuster, maar waarschijnlijk staat jullie bruidsvideo binnenkort wel nummer 1 in jullie filmlijst... 

151_MPF5791© Maaike Petri Fotografie.jpg
149_MPF5745© Maaike Petri Fotografie.jpg

MAAIKE PETRI x
TIEN PRODUCTIES

Samen met TIEN. Producties zorg ik ervoor dat jij en Jouw Liefde met veel plezier (en een bak popcorn) terugkijken naar De Dag. Het team van TIEN. bestaat net als ik uit verhalenvertellers. Het zijn beeldmakers met een snufje journalistiek en zij zorgen ervoor dat het verhaal van jullie dag goed en vlot in beeld wordt gebracht. Samen zorgen we voor een herinnering voor het leven, die je makkelijk kunt delen met familie en vrienden. 

 

"I enjoyed the movie very much. I was just wondering, did you ever consider having more horses in it?"
-  Notting Hill | Hugh Grant 

 

SECOND SHOOTER

Het is de droom van elke fotograaf op een bruiloft: tijd! Tijd om details te fotograferen. Tijd om een jurk te stylen. Tijd om een hoger standpunt te vinden, een drone uit te pakken, bij de partner het aankleedmoment te fotograferen... Is die tijd er niet, maar wil je wel investeren in dit soort extra beelden? Dan neem ik graag een van mijn vaste second shooters mee, professionele fotografen met oog voor kwaliteit, beeld en verhaal. Voor een paar uur of een hele dag. Samen zorgen we ervoor dat jullie geen #mooiment missen.

_MPF7140.jpg
 
IMG_6119.jpg

DRONE BEELDEN

Hoe bijzonder: foto's van De Dag vanuit het perspectief van een overvliegende vogel... Met dronebeelden voeg je iets extra's toe aan jouw after movie of fotoreportage. En of dat geregeld kan worden? Natuurlijk. Als de regels en de omstandigheden het toelaten, maak ik samen met een dronespecialist de mooiste beelden voor jouw aftermovie of fotoreportage. 

KATOEN PAKKET

Een basic pakket voor iedereen die wil investeren in een bruidsreportage.

ZILVER PAKKET

Deel De Dag met jullie dierbaren. Verras hen met een #mooiment boek.

PAREL PAKKET

Alle #mooimenten samen in een sjiek album? Bekijk dit luxe pakket.