WEB  HOME31.jpg

VERZAMEL 
#MOOIMENTEN

Hij liep naar de steiger, leunde tegen een bolder en tuurde over de zee. Daar stond ie een poosje alleen met zijn gedachten aan zijn overleden vader.  Zij liet hem, gaf hem de ruimte die hij nodig had. Op het juiste moment liep ze naar hem toe, sloeg een arm om hem heen en stond gewoon even bij hem. Het was mijn allereerste huwelijk en ik ben nog steeds trots op die foto. Ik wist: dit is het #mooiment van hun dag. Dit is hun liefde. Dit is hun verhaal en dat is waar ik naar op zoek ben.

#JOUW VERHAAL

_MPF8550 ©Maaike Petri Fotografie.jpg

JOUW DAG

Begin je #mooiment met 'n keukentafelgesprek

Jouw verhaal, jouw dag. Aan elk huwelijk gaat nu eenmaal een verhaal vooraf, dat zich weerspiegelt in De Dag. In het tijdspad dat jullie maken, de locatie die jullie kiezen, de gastenlijst die jullie samenstellen, de bloemen die jullie bestellen... Daarom leer ik jullie vooraf graag kennen via mijn keukentafelgesprek. Gewoon samen kletsen met een kop koffie erbij, meedenken, tips en ideeën uitwisselen. Door met elkaar te praten over wat jullie belangrijk vinden, zie ik op De Dag de #mooimenten die terugkomen in de fotoreportage. Want het belangrijkste voor mij is dat jullie genieten van elkaar en dat terugzien in de foto's.

JOUW FOTO'S

Bepaal je eigen comfortzone

Jouw dag, jouw foto's. Wil jij privacy bij het aankleden? Prima! Urenlang poseren? Niet nodig! Een loveshoot met de hond? Leuk! Jullie bepalen je comfortzone. Al tijdens het keukentafelgesprek bespreken we de weg tussen hoe je denkt dat 'het heurt' en hoe je op de foto's jezelf kunt zijn. Daarna kan ik De Dag 'laten gebeuren'. Mijn #mooimenten fotografeer ik vooral als jullie het niet doorhebben. Zie me maar als een vlinder, die rondfladdert en foto's maakt, terwijl jullie genieten. Alleen tijdens de loveshoot neem ik de touwtjes in handen, zodat jullie kunnen relaxen en jezelf terugzien op de foto's. 

_MPF3159 ©Maaike Petri Fotografie.jpg


"Humor, liefde, puurheid... Ik kan alleen fotograferen wat er is. Het is mijn focus die #mooimenten te vinden en te vangen."
- Maaike Petri

170928 bruiloft Nathalie en Dennis© Maaike Petri Fotografie_287 ©Maaike Petri Fotografie.j

JOUW HERINNERING

Beleef de #mooimenten opnieuw

Jouw foto's, jouw herinnering. Met het verhaal over jullie liefde, jullie leven en jullie keuzes in mijn achterhoofd fotografeer ik jullie dag. De verrassing van de roze Cadillac, omdat zij van roze en hij van Flodder houdt. De herinnering aan de stevenootjes, die haar moeder ook in het boeket had. Of met extra aandacht voor kleindochter, die jou via Tinder aan je partner heeft gekoppeld. Hoe meer ik weet, hoe meer ik onverwachte momenten kan inschatten en vangen. Zo vertel ik het verhaal van jullie dag. Jullie foto's, jullie herinnering, jullie #mooimenten.

VIDEOGRAAF

Wij maken een after movie die je lijst voor movienight in de war schopt. 

SECOND SHOOTER

Vier ogen zien meer dan twee. Mis geen #mooiment! 

DRONEBEELDEN

Voeg een uniek perspectief toe aan je bruidsfoto's of after movie.